Gasafe AB grundat 1983 är specialiserat på alla typer av gas och gasolanläggningar för i huvudsak industri, vi har en mycket gedigen kunskapsbas med över 30 år i branchen. Behöver ni bygga om, renovera eller bara löpande underhåll så är vi rätt partner! Vi kan lova att ni kommer att bli mycket nöjda med oss. Hos oss får ni alltid 2års garanti på utfört arbete, konstruktion och material (ej slitdelar).

Konstruktionsarbete, ritningar och flödescheman på kompletta anläggningar gör vi i egen regi. Gamla anläggningar kan vi också hjälpa till att dokumentera. Erforderliga svetskompetenser enligt Europastandard och certifikat för ansvarig arbetsledare från Svenska Gasföreningen innehas sedan 1988. Vi utför också service och renovering av alla typer av gasbrännare, gasregulatorer, gasolpumpar, gasolförångare m.m.

Vi kan nu erbjuda våra kunder Kompressormetoden. Vi har utrustat ett nytt släp med komplett utrustning (Tank, Gaskompressor, Gasolpump, Luftkompressor) för besiktning av gastankar. Detta gör att vi klarar besiktning och ombyggnad utan produktionsstörningar. Det medför också lägre kostnader och snabbare service och inga stillestånd för kunden. Vid större besiktningsarbeten eller ombyggnader, som inte kan göras under planerad stopptid, har vi möjlighet att ställa upp med större hyrestankar som vi sänder med lastbil och sedan kopplar in.

 

Gasafe AB - Certifikat
PDFAuktoriserat Gasinstallationsföretag
PDFBehörig Gasinstallationsledare
PDFPolicy för Miljö, Kvalité och Säkerhet
PDFCert. Kromschröder
PDFCert. TIG-Svets
PDFCert. SSG Entre Pass